Boka en tid direkt!
Ribelle Clinic finns för dig som värdesätter kompetens, trygghet och smakfullhet


Vi på Ribelle Clinic jobbar med estetiska och medicinska injektionsbehandlingar, avancerade hudbehandlingar och olika maskiner för att förbättra hudhälsa och hudkvalitet. Inom estetisk skönhetsvård används fillers (volymgivande medel), antirynkbehandlingar med muskelavslappnande botulinumtoxin typ A (Vistabel), ansiktsföryngring med trådlyft samt PRP (Vampyrbehandling och/eller behandling mot håravfall). Inom den medicinska delen används toxin för att reducera spänningstillstånd i käkar, nacke, lindra migrän och även överdriven svettning i t ex armhåla. 

Vårt främsta mål är att skapa resultat som du blir nöjd med och som passar dina förutsättningar. Vi hjälper dig gärna med att förstärka din naturliga skönhet med våra högkvalitativa produkter, vår kompetens och passion för estetik samt lindra medicinska tillstånd för att höja våra patienters livskvalitet.
Vi jobbar med FDA-godkända och kvalitetssäkrade produkter och har givetvis en god patientförsäkring via vårt yrkesförbund Svenska Estetikers Yrkesförbund (SEYF) – för din trygghets skull. Läs vår integritetspolicy här.

Välkommen till oss!


Vårt team

Dr Iman Nurlin,
är grundare och medicinskt ansvarig på Ribelle Clinic. Hon är legitimerad läkare och specialiserad inom estetisk medicin. Hon har utfört flera tusentals behandlingar sedan starten 2011 och är känd för sina fantastiska "full face treatments" där hon använder en kombination av fillers, toxin, strategier med MD Codes samt klassisk estetisk lära. Dr Iman deltar årligen vid internationella kongresser och expertmöten för att hämta hem det senaste inom estetisk medicin, forskar inom estetisk medicin och har jobbat med kända namn som t ex Dr Mauricio De Maio. Hon är en flitigt anlitad föreläsare inom anatomi, skönhet och säkra injektionstekniker för injektionsbehandlare och plastikkirurger i Sverige men också internationellt där hon är ett känt namn inom branschen. Dr Iman har omnämnts i internationella tidskrifter, i sociala medier, medverkat i podcasts och har fått utnämningen som "Sveriges bästa behandlare" i branschtidningen DAISY Beauty 2018. 

Under 2022 kommer Iman huvudsakligen att tjänstgöra som läkare på kliniken Ouronyx i London, Storbritannien, vilket innebär att det finns mycket begränsat med behandlingstider hos henne på Ribelle Clinic. Under sina Sverigebesök kommer hon att ta emot uteslutande återkommande kunder (dvs kunder som varit på injektionsbehandling hos henne tidigare, men inga nya kunder). Om du önskar boka tid hos Dr Iman, vänligen håll utkik på våra sociala medier om när hon är på besök och tillgänglig för att ta emot patienter.  

 


Linda Lundqvist,
är legitimerad sjuksköterska och har tidigare jobbat inom akutsjukvård och onkologi. Linda har en naturlig fallenhet för estetik och och har sedan länge haft en passion för att skapa skönhet. Hon älskar allt som innefattar möten med människor och kombinerar bäst sin goda stickvana och sitt estetiska öga med just denna typ av behandlingar, vilket gör Linda till väldigt uppskattad behandlare på Ribelle Clinic. Linda utför fillerbehandlingar, är expert på bioremodelling med Profhilo, samt toxinbehandlingar för att ge kunder de resultat de eftersträvar. Hon går kontinuerligt vidareutbildningar för att lära av de främsta inom branschen och jobbar utifrån samma välbeprövade principer och etiska värdegrund som Dr Iman och många andra i branschen använder.


Amanda Hansen,
auktoriserad hud- och spaterapeut med examen från Yrkeshögskolan hudvård och spa 2015. Hon har sedan skolexamen arbetet med resultatinriktade behandlingar så som Dermapen (microneedling), kemiska peelingar, IPL och fraktionerad laser. Hon är uppskattad och omtyckt för sin noggrannhet, passion för skönhet och sina omhändertagnade händer. Amanda går regelbundet vidareutbildningar för att alltid kunna erbjuda sina kunder de bästa behandlingarna och resultaten. Amanda erbjuder också hudanalyser, vardagslyxigt piff av fransar och bryn samt vårdande och avkopplande ansiktsbehandlingar. 


Carolina Öberg, 
Är legitimerad sjuksköterska och har jobberfarenhet från sjukhusvärlden inom medicin. Under våren 2022 kombinerar Carolina sin deltidstjänst inom barnsjukvård med sitt kliniska jobb hos oss på Ribelle Clinic.  
Estetik och skönhet har länge varit en stor passion och att få skapa är något som faller henne naturligt och något hon jobbat med i olika former i flera år. Genom att kombinera hennes kreativitet, öga för detaljer och förmåga att lyssna in och att se kunden gör henne till en hängiven behandlare. 
Carolina utför i dagsläget olika fillerbehandlingar och toxinbehandlingar på Ribelle Clinic och har en spännande start hos oss med vidareutbildningar inom den estetiska branschen för att kunna skapa de resultat som kunden eftersträvar och givetvis hoppas vi att många får äran att komma till Carolina som är känd för att skapa en lättsam atmosfär och sprider positiv energi. 


Åsa-Li Andersson,
auktoriserad hud- och spaterapeut med examen från Yrkeshögskolan hudvård och spa 2015. Hon har sedan skolexamen arbetet med resultatinriktade behandlingar så som Dermapen (microneedling), kemiska peelingar, IPL och fraktionerad laser. Hon är uppskattad och omtyckt för sin noggrannhet, passion för skönhet och sina omhändertagnade händer. Åsa-Li går regelbundet vidareutbildningar för att alltid kunna erbjuda sina kunder de bästa behandlingarna och resultaten. Åsa-Li erbjuder också hudanalyser, vardagslyxigt piff av fransar och bryn samt vårdande och avkopplande ansiktsbehandlingar. Hon är för närvarande föräldraledig fram till sommaren/hösten 2022.


Följ oss i sociala medier!