© Ribelle Clinic

Erbjudanden i september

Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
Gäller för utförd behandling/produkt köpta innan 30 september 2023

ERBJUDANDE I SEPTEMBER

Välkomsterbjudande hos sjuksköterska Elén

För att fira vår nyaste kollega så är du välkommen att utnyttja följande erbjudanden och rabatter. (Gäller t o m sista oktober).

BOKA: 600 kr rabatt på våra eftertraktade fillerbehandlingar (läppar, nasolabiala linjer och/eller kindbensbehandling)

Detta är de absolut populäraste fillerbehandlingar vi har och du är välkommen att utnyttja detta fina erbjudande fram t o m sista oktober! (Gäller för dig som varit hos oss och/eller varit på konsultation innan). 

Prisexempel: Diskret läppförstoring – just nu endast 1900 kr! (Ord pris 2500 kr)

BOKA: Kostnadsfri konsultation (värde 500 kr!)

Perfekt för dig som aldrig varit hos oss tidigare, har frågor om filler och rynkbehandlingar och vill veta mer innan du fattar beslut om injektionsbehandlingar är något för dig. Passa på att boka denna snarast och därefter knipa en tid för att utnyttja erbjudandet ovan om du önskar! Enligt lag måste du genomgå denna minst 48 h innan en injektionsbehandling med filler eller antirynkmedicin om du är ny kund. 

Unna dig 20 % rabatt på alla sköna ansiktsbehandlingar för avkoppling och vardagsglow!

  • Perfekt vardagslyx till dig själv eller någon du bryr dig om
  • Avkopplande
  • Rengörande
  • Välgörande
Välj din ultimata favorit, eller varför inte passa på att hitta en ny favorit bland våra populära ansiktsbehandlingar? Det blir garanterat en underbar stund i våra hudterapeuters händer. De rengör, utför en hudanalys, kan utföra portömning efter ångbehandling, lägga på en välgörande och återfuktande ansiktsmask, eller ge en taktil massage (beror på val av ansiktsbehandling).
 
Gäller endast Ribelle Clinic Classic, iS Clinical Foaming Enzyme, iS Clinical Exfoliating Clear Skin, iS Clinical Fire & Ice samt vår mysiga Relax & Enjoy som omfattar en taktil massage av ansikte, skalp och dekolletage. Läs mer om varje behandling på bokningssidan (där man väljer “Mer info” under önskad tjänst.)

____________________________________________

 

____________________________________________

HUDVÅRDSREA 50 % på allt som är kvar i lagret – både våra och dina favoriter!

Passa på att fynda med din favoritprodukt eller passa på att unna dig den där hudvårdsserumet som du kanske inte riktigt velat köpa till ordinarie pris men hemskt gärna vill ha när vi erbjuder 50 % rabatt på allt! Vi har ett litet lager kvar av fina produkter från iS Clinical, Tebiskin och Nannic och Dermaceutic. (Gäller så länge lagret räcker.) Först till kvarn.
Om du är osäker på vilken produkt som kan passa dig, fråga oss gärna så hjälper vi till i samband med ditt besök hos oss!

Rabatterna dras av i kassan.

KONTANTFRI KLINIK

Vi är en kontantfri klinik – för ökad säkerhet och minskad stöldrisk vid ev inbrott. Det innebär att vi endast emot betalning med betalkort, Swish eller våra egna presentkort.