Boka en tid direkt!
Erbjudanden i juni

Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller med Black Friday-värdecheck.

Gäller för utförd behandling innan 30e juni 2021


Erbjudande i juni

Fantastiskt fillererbjudande hos ssk Linda
Få en läppbehandling värde 2500 kr på köpet! 
Gör en valfri injektionsbehandling till ett värde av minst 4900 kr hos Linda så får du en läppbehandling med 0,5 ml filler Juvéderm vid samma besök (värde 2500 kr.) hos Linda hela juni!
Exempel: Fillerbehandling av ögonområdet s k tear trough (ord pris 5000 kr) och få en läppfiller värde 2500 kr på köpet! 

OBS! Du måste enligt lag genomgå en konsultation hos din behandlare innan en injektionsbehandling om du är ny kund.

Boka filler hos Linda
Boka antirynk hos Linda

 

10 % rabatt på hud- och hårbehandlingar hos Amanda! 
Vi bjuder på en somrig rabatt när du bokar en behandling för värde minst 1000 kr. Vi drar av 10 % när du väljer att göra t ex valfri microneedling med Dermapen, avkopplande klassisk ansiktsbehandling, Glow treatment eller hellre vill kombinera några av våra “mindre behandlingar” såsom Freezpen osv för samma värde. 

Kemisk Peeling - Lyster och fukt
Dermapen - Helt ansikte
IPL - Helt ansikte
Ansiktsbehandling

 

Nygammal kärlek - Lashlift är tillbaka i sommar!
Från och med i maj har vi tagit tillbaka lashlift till vårt sortiment. Lashlift är en mycket populär behandling där vi böjer upp och färgar fransarna, samt behandlar med Keratin för att förstärka fransarnas kvalitet. Hållbarhet ca 4-8 veckor. Du bokar denna tjänst hos vår hudterapeut Amanda.

Lash Lift inkl fransfärg

 

10% på våra C-vitamin produkter!
C-vitamin är en antioxidant som bl a minskar ålderstecken, är neutraliserande av farliga radikaler, verkar uppklarande på huden och ger huden glow. C-vitamin reparerar dessutom solskador, och är därför toppen att grunda med innan solskyddet. På sommaren är det bra att starta morgonen med en lätt ansiktstvätt och sen på med c-vitaminserum efterföljt av ett solskydd.

Kontakta oss

Rabatterna dras av i kassan.


Kontantfri klinik

Vi är en kontantfri klinik - för ökad säkerhet och minskad stöldrisk vid ev inbrott. Det innebär att vi endast emot betalning med kort, Swish, Klarna eller våra egna presentkort samt värdecheckar.

Följ oss i sociala medier!