Boka en tid direkt!
Erbjudanden i januari

Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller med Black Friday-värdecheck.

Gäller för utförd behandling innan 31e januari 2022


Erbjudande i januari

Behandla med 1 ml för endast 3200 kr (ord. pris 3800 kr)
Områden som kan behandlas är tex: läppar, hakregion, kindben, käklinje, nasolabiala linjer. OBS! Gäller ej filler i ögonområde/tinning/näsa eller panna.
Boka filler här

--------------------------


Hela 20 % rabatt på alla LASERBEHANDLINGAR!
Som en försenad julklapp bjuder Amanda på trevlig januarirabatt! Hela 20% rabatt på IPL och CO2-laser oavsett område. Vad passar dig?

Vår allsidiga IPL är laser som behandlar tex ytliga blodkärl och rodnad, oönskad hårväxt, pigmenteringar och stimulerar hudföryngring. Kort konvalescenstid. Vår kraftfulla CO2-laser är en laser som behandlar åldrad hud och som är mycket effektiv mot fina linjer och rynkor, grova porer, ärr och pigmenteringar, men har lite längre återhämtningstid.

Både CO2 och IPL utförs under vinterhalvåret, så boka din tid eller fullfölj din kur innan solen blir för stark i maj! Är du intresserad men osäker på vilken som passar dig så är du välkommen på en kostnadsfri konsultation hos hudterapeut Amanda.

Boka IPL här

Boka CO2 här

--------------------------

Rabatterna dras av i kassan.


Kontantfri klinik

Vi är en kontantfri klinik - för ökad säkerhet och minskad stöldrisk vid ev inbrott. Det innebär att vi endast emot betalning med kort, Swish, Klarna eller våra egna presentkort samt värdecheckar.

Följ oss i sociala medier!