Boka en tid direkt!
Erbjudanden i mars

Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller med Black Friday-värdecheck.

Gäller för utförd behandling innan 31a mars 2021


Erbjudande i mars

Diskret läppförstoring med filler
Vill du ha en diskret påfyllning av tidigare filler, eller är det kanske din första gång och du vill ha ett diskret och naturligt resultat? Vår diskreta läppförstoring med 0,5 ml filler ger ett naturligt resultat och är definitivt en av våra mest populära behandlingar.

Erbjudande hos Linda: NU 2000 kr (ord. pris 2500:- )
Erbjudande hos Iman: NU 2500 kr (ord. pris 3000:- )

Boka tid hos Ssk Linda

Boka tid hos Dr Iman

20% rabatt på IPL
I mars har vi 20% på våra IPL-behandlingar! 
IPL är en laserbehandling som effektivt arbetar med hudföryngring, hårborttagning och reducering av pigmenteringar och ytliga blodkärl i ansiktet. 

Prisexempel: IPL kinder ord pris: 1000:- NU: 800 :-

Boka IPL

Fuktbomba huden och få 10% rabatt!
Välj och vraka bland våra härliga serum & fuktgivande hudvårdsprodukter från Dermaceutic, iS Clinical och Tebiskin! Köp två produkter och få 10 % rabatt på hela köpet! (OBS gäller även köp av två likadana produkter, ej på rengöringar, solprodukter eller annan hudvård.) Är du osäker på vad som passar just din hud, boka gärna en konsultation hos våra hudterapeuter för en kostnadsfri rådgivning.

Rabatterna dras av i kassan.


Kontantfri klinik

Vi har en kontantfri klinik - för ökad säkerhet och minskad stöldrisk vid ev inbrott. Det innebär att vi endast emot betalning med kort, Swish, Klarna eller våra egna presentkort samt värdecheckar.

Följ oss i sociala medier!