Boka en tid direkt!
Kemisk peeling för alla ansikten - effektfull uppfräschning eller mild hudförbättring


Dermaceutic Mask Peel

Maskpeel innehåller 30 procent glykolsyra och 2 procent salisylsyra.
Glykolsyra är en form av alfahydroxisyra (AHA) – naturliga syror som oftast utvinns ur mjökprodukter eller ur sockret från olika växter och frukter. Därför kan dessa syror även kallas för fruktsyror. AHA-syror används i exfolierande hudvård, då de har en egenskap att frigöra gamla, torra, ytligt liggande hudceller i det översta hudlagret och på så sätt stimulera hudens cellförnyelse. Glykolsyra har den minsta molekylstorleken av alla AHA-syror, vilket innebär att den kan penetrera ned i huden bäst.
Salicylsyra är en betahydroxisyra och kan även benämns som BHA (Beta Hydroxy Acid). I hudvård används salicylsyra främst som en exfolierande ingrediens. Den gör att gamla och torra celler i överhuden kan släppa från varandra, falla av och lämna plats för ny och fräsch hud. Mask Peel passar dig som har en oljig och oren hud, och behandlingen assar även dig som vill ha en mildare föryngring av huden. Vi rekommenderar en kur på 4 behandlingar, med två veckor mellan varje behandling. Denna peeling passar alla hudtyper och du kan även kombinera den med antibiotika vid aknebehandling.


Dermaceutic Milk Peel

Milk Peel är en kemisk peeling som innehåller 50 % glykolsyra, 10 % mjölksyra och 4% salicylsyra. Denna behandling är lämplig för alla hudtyper och är en perfekt ”quickfix” innan en fest, eller varför inte ett bröllop! Peelingen ger lyster, mjukar upp linjer, ger mer jämn hudton och jobbar på orenheter. Milk Peels kombination av tre aktiva ingredienser ökar effekten av andra behandlingar, så som microneedling med Dermapen och injektionsbehandlingar med botox eller fillers. Behandlingen kan göras som enstaka, eller en kur med ca två veckors intervall.


Dermaceutic Mela Peel

Rekommenderas för dem som vill behandla och reducera pigmentfläckar, melasma (hormonell
pigmentering) och postinflammatoriska pigmenteringar. Mela Peel ska sitta på i 2-6 timmar så man går hem med peelingen på. Några timmar senare sköljer man av ansiktet och smörjar in med K- Ceutic, en reparerande och skyddande kräm. Den ska man smörja med morgon och kväll i 3-5 dagar. Sedan börjar man med MELA CREAM som ingår in priset i denna behandling, värde 1195 kr. Rekommenderad kur 2-3 gånger, men ungefär 4 veckor mellan behandlingarna. 


Följ oss i sociala medier!