Boka en tid direkt!
Hos oss får du en ansiktsbehandling anpassad efter din unika hud och behov


Ansiktsbehandling

Ansiktet mår bra av en riktig djuprengöring och en ansiktsbehandling är en bra början till kraftfullare behandlingar. Huden upplevs fräschare och återfår sin naturliga lyster. Du kan även uppleva att fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och att porer förminskas. Djuprengöring och näring gör även att huden lättare tar till sig effekten av vårdande produkter efter behandlingen. Våra ansiktsbehandlingar passar alla hudtyper, och vi anpassar alltid behandlingen till vad du och din
hud behöver för dagen.

Du kan alltid göra tillval till din behandling, prisuppgifter och information om detta kan du diskutera med din hudterapeut. Du får alltid information om pristillägg innan.


RIBELLE CLINIC CLAsSIC / 50 min

Rengöring av huden, där smuts och smink avlägsnas från ansiktet. 
Hudanalys, hudterapeuten fastställer problem som känslighet, benägenhet till orenheter och eventuella inflammationer. En hudanalys görs för att bäst kunna skräddarsy behandlingen efter varje individuell kund.
Peeling, tar bort döda hudceller, kalkavlagringar och annat som sitter fast och täpper till pormynningarna. Detta görs för att huden på bästa sett ska kunna ta till sig efterkommande produkter.
Ånga, Genom ånga öppnas porerna.
Porrengöring, grundlig uttömning av djupa och ytliga orenheter.
Mask, alltid individuellt anpassad efter hudens behov för dagen


FIRE AND ICE- ANSIKTSBEHANDLING - KRAFTFULL, ANTI-AGING, UTSLÄTANDE, MJUKGÖRANDE & FUKTGIVANDE

Denna intensiva och kliniska ansiktsbehandling har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera fina linjer, verka utjämnande och underlätta cellförnyelsen. Denna fantastiska behandling bygger på en kombination av två terapeutiska masker:

Den kraftfulla INTENSIVE RESURFACING MASQUE innehåller bla. Sockerrörsextrakt, citronsyra, äppelextrakt, retinol och potenta antioxidanter.
Den andra masken heter REJUVENATING MASQUE, detta är en lindrande och fuktgivande mask utformad med hyalutonsyra, aloe vera, grönt te-extrakt och lakritsextrakt.

Utöver maskerna, som uteslutande bara får användas av professionella hudterapeuter, så innehåller denna fantastiska ansiktsbehandling en unik kombination av serum och krämer. Dina sinnen väcks till liv- maskerna omfattar både aktiva och lindrande formler som framkallar aromer. Dina sinnen stiumleras av bla. Varm kanel och friskt kylande pepparmint.

Det är inte utan anledning som denna behandling är populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet “The Red Carpet Treatment” och “The Oscar Treatment”.

Detta gör Fire & Ice:
Uppstramande
Mjukgör och jämnar ut hudens struktur
Avlägsnar döda hudceller
Förnyar hudens lyster
Reducerar fina linjer och rynkor
Ökar välbefinnandet


FOAMING ENZYME TREATMENT 60 MIN  OCH 90 MIN

Foaming enzyme treatment är en professionell behandling som innehåller en kombination av enzymerna från papaya och ananas samt glykolsyra (16%). Denna kombination ger en kraftfull peeling utan att skapa irritationer på huden. Denna behandling är lämplig för alla hudtyper som behöver en effektiv exfoliering och reducering av fina linjer. Efter enzympeelingen appliceras Rejuvenating masque som verkar lindrande och ger huden massor med fukt!

I behandlingen ingår det avtvätt, hudanalys, exfoliering, ånga, portömning, mask och avslutande produkter. I 90 minuters behandlingen ingår även en avslappnande dekolletage- och ansiktsmassage.


EXFOLIATING CLEAR SKIN FACIAL 60 OCH 90 MIN

Denna behandling är utformad med en skonsam exfolering med lugnande och hudförbättrande egenskaper. Behandlingen är speciellt lämplig till fet/oren/tilltäppt hud. För en vackrare och renare hud så börjar behandlingen med Clarifying mud masque som förbättrar microcirkulationen, efterföljt av Tri active som polerar och reducerar porerna. Som avslutning läggs Rejuvenating masque som lugnar och återfuktar huden.

I behandlingen ingår det avtvätt, hudanalys, exfoliering, ånga, portömning, mask och avslutande produkter. I 90 minuters behandlingen ingår även en avslappnande dekolletage- och ansiktsmassage.


Följ oss i sociala medier!